Használati útmutatók - röviden

Részletes leírást küldünk rendeléseddel!


Használati utasítások - röviden:
A vasaló minden esetben legyen 160-180 fok körüli hőfokon. Vasald elő a ruhadarabot 3-4 másodpercig.


Fekete-fehér illetve előre vágott, színes címkék felvasalása:
Tedd a címkét a ruhára (képpel felfelé). Tedd a szilikonpapírt vagy egy konyharuhát a címkére. Tedd rá az előmelegített vasalót és erős nyomással, mozgatás nélkül tartsd ott 15-20 másodpercig. Lobogtasd meg a ruhadarabot és ha már lehűlt, ismételd meg a vasalást még kétszer.


Itt a videó link: http://www.youtube.com/watch?v=8JM2q_lBH4c


Színes jelek felvasalása (nem előre vágott):
Vágd szét a jeleket a szaggatott vonalak mentén és óvatosan vedd le a nyomtatott matricát a hátpapírról. A nyomtatott jelet tedd képpel felfelé a ruhadarabra! Tedd rá a szilikonpapírt és nyomd erősen 20mp-ig! Ezután lobogtasd meg a ruhadarabot és a szilikonpapír magától le fog esni.


Itt a videó link: http://www.youtube.com/watch?v=3QKXkbnPun8


Öntapadós jelek felhelyezése:
Mint minden matricánál száraz, por- és zsírmentes felületre kell felragasztani és 24 órán át kell hagyni, hogy megkössön rendesen a ragasztás


Gekko matrica:
Kemény és egyéb nem textil felületek esetén(pl.pohár, cipő) legyen tiszta, por- és zsírmentes a felület. Óvatosan vedd le a matricát a hátlapról és simítsd rá a tárgyra. Hagyd 48 órát száradni!
Ruhába csak a szatén mosáscímkére lehet felragasztani. A ruhadarab legyen frissen öblített friss vízben és teljesen száraz. A matricát ragaszd a mosáscímkére és hagyd száradni 48-72 órát!